Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Стартира кастинга за MasterChef – България

Публикувано

на

Любимото кулинарно шоу на България – MasterChef  – се завръща съвсем скоро със своето трето издание в ефира на bTV. Chef Виктор Ангелов и носителката на титлата Севда Димитрова гостуваха в студиото на „120 минути“, за да дадат официален старт на кастинга за най-добрите хоби-готвачи в страната. 

Победителят на втория сезон на MasterChef – Севда Димитрова – сподели пред Светослав Иванов, че шоуто е променило живота й на 360 градуса. То е осмислило оставането й в България и й е дало нова насока, в която да се развива на територията на родината й. Кулинарката се върна в спомена за еуфорията на финала и призна, че емоцията от това да държи престижната статуетка бързо е преляла в откриването на собствения й ресторант в Слънчев Бряг, на който е посветила лятото си. Там е получила безброй поздравления от любители на добрия вкус, усетила е, че хората са съпреживявали с нея предизвикателствата на състезанието, но най-важното – че с личния си пример е вдъхновила не един и двама да се борят за мечтите си. 

Председателят на строгото, но справедливо жури на MasterChef – Виктор Ангелов, изрази възхищението си към таланта, твърдостта и характера в играта на Севда в миналия сезон и покани всички, които искат да станат чакт от магията на най-голямата кухня в страната да се запишат за кастинг на адрес www.masterchef.btv.bg/casting. Той подчерта, че както в историята на победителката, шоуто помага да се самопредизвикаш, да се докажеш, а защо не и да надмогнеш себе си. Като пример посочи феноменът вегетарианец да готви изключително добре месо и в името на успеха, дори да го опита на финала. Виктор даде на зрителите на bTV своята формула за успех – независимо дали си пред камерите на MasterChef, в ресторанта или дори вкъщи, се абстрахираш от случващото се около теб и се съсредоточаваш върху задачата, за да дадеш най-доброто от себе си. 

Севда призова всеки, който усеща, че носи страстта към храната, да прояви смелост и да последва мечтите си, защото ако сам не покажеш таланта си, светът няма да разбере за него.

Виктор покани новото поколение MasterChef в истинската, професионална кухня и обеща, че заедно с колегите си от журито ще ги насърчава, за да се развият до най-високо ниво. Защото шоуто променя животи, пренарежда приоритети и разкрива напълно нови пътища на живота. 

Какви са взаимоотношенията между членовете на журито на MasterChef извън снимачната площадка, какво правят в момента Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев, защо да си MasterChef е социален ангажимент и какви комплименти получи Виктор в ефир? Какво посъветва Севда известният футболист и сървайвър – Ваня Джаферович, за да спечели „и това шоу“, вижте ТУК: http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/masterchef-se-zavrashta.html.  

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА