Connect with us

НОВИНИ

Снеговалежите в Япония взеха жертви

Публикувано

на

В различни райони на Япония поради силните снеговалежи се е стигнало до различни инциденти, при които са загинали седем души. С наранявания са около 70 души.

Най-много жертви има в префектура Фукуи, намираща се на крайбрежието на Японско море, където обилния снеговалеж доведе до навявания и преспи с височина два метра. Има загинали и в префектурата Нигата, както и град Йокохама, намиращ се южно от столицата Токио.

Някои от хората са паднали от покривите на домовете си, докато се опитвали да разчистят снега, други са се отровили от газовете в автомобилите си, заклещени в преспите.

Силният сняг в Япония не спира вече втора седмица. По Японското крайбрежие през този период е паднал сняг, който надхвърля месечната норма. През дните със силен снеговалеж бяха отменени стотици полети, спря движението на влаковете по няколко линии в централната част на страната, децата бяха пуснати в принудителна ваканция.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА