Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Семейството на Цецо Елвиса в „Смени жената”

Публикувано

на

В сряда вечер „Смени жената” ще запознае зрителите с две коренно различни семейства. Едните са обединени, общуват, споделят и правят всичко заедно, докато при другите ситуацията е коренно различна. Какво ще се случи, когато два коренно различни характера и тяхното ежедневие се сблъскат, зрителите на bTV ще разберат в сряда, от 21.00 часа.

Домакинската работа в семейство Лободови от Смолян, върши основно Елисавета. Понякога й помага и съпругът й Денко, но само след нейна молба. Децата също помагат, но Елисавета смята, че тяхно задължение е по-скоро изкарването на добри оценки в училище. Тя работи във фабрика за пласмасови детайли, организира джаз фестивали, също така е и общински съветник. През зимата съпругът й работи като ски учител, през лятото е планински водач и дава велосипеди под наем. Съпрузите не си споделят, не са задружни и всеки си живее свой собствен живот. До развод са стигали няколко пъти, последният от които е бил преди две години. Въпреки всичко в грижите за децата си са единни.

Мариела и Цветелин са заедно от 18 години. Във връзката си са изключително хармонични, обичат да прекарват времето си заедно като семейство. По професия Мариела е  ПР специалист, филолог и журналист, също така има и издадена книга с поезия. Съпругът, Цветелин, известен още като „Цецо Елвиса” се занимава с музика цял живот, тя е неговата страст и професия. Дъщеря им – Виктория е дълго чакано детенце, родителите й се стараят да прекарват цялото си свободно време в игри и пътувания.

Ще успее ли Мариела да понесе безхаберието от страна на семейство Лободови, след като е свикнала на помощ и подкрепа в своето? Как ще се почувства Елисавета, когято намира съпричастност във всяко едно свое начинание? Всичко това, съпроводено с много сълзи, смях и съвети за семейно щастие в „Смени  жената” в сряда от 21.00ч.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА