Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

Публикувано

на

Пребитата от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова тази неделя в “Комбина” по NOVA. 65-годишната Диана разказва за ужаса и унижението след бруталната агресия, на която стана жертва.

Актуалните политически процеси в страната и Европа, както и стабилността на правителството са тема на разговор с Румяна Бъчварова – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Един от най-близките до премиера хора застава пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова представя: 10 години свобода – медиците ни след спин процеса. Спомените на Валя Червеняшка и съпруга й Емил, който първи подава сигнал в България за арестите.

Непорасналото момиче на българското кино Катерина Евро ще бъде централен гост в предаването. За живота извън рамките, смелостта да остарееш и превъплъщенията на една жена – гледайте в “Комбина”.

Световноизвестната певица и композитор на филмова музика Лиса Джерард също ще бъде част от гостите на предаването тази неделя. Носителката на “Златен глобус“ за музиката, която създава заедно с Ханс Цимер за филма “Гладиатор“ отваря сърцето  и душата си за българската публика. Пред Галя Щърбева тя разказва за страстта си към “Мистерията на българските гласове“ и какво е усещането да си с тях на една сцена.

Различният поглед към един различен парад ще бъде темата на Краси Боев в Комбина тази неделя. Какво се случи на 10-тото издание на София прайд?

Защо актрисата и певица Нона Йотова влезе в нова роля и съчетава театралната сцена с Народното събрание? Как се чувства като депутат от БСП,  добри актьори ли са политиците и ходят ли на театър –един разговор на Галя Щърбева.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА