Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Роботите влизат в UpDate – този уикенд по Bloomberg TV Bulgaria

Публикувано

на

Кои области ще бъдат най-засегнати от технологичния напредък и какво точно представляват социалните роботи – гледайте UpDate в събота, 18 февруари, от 19,30 часа по Bloomberg TV Bulgaria Тони Белпем, професор по когнитивни системи и роботика в Plymouth University, ще коментира от какви роботи се нуждае светът. Според него вървим от автоматизация към автономност и предстои да виждаме роботи, които ще могат да вземат все повече решения. Вторият гост в UpDate ще бъде Доминик Бьозл, старши мениджър „Корпоративни иновации“ в германската компания за роботика KUKA, който ще коментира отговорността на предстоящата промяна.  

На 19 февруари (19,30 часа) гост на UpDate е българският стартъп iHELP, който разработва приложение за мобилна мрежа за взаимопомощ при спешни случаи. В рубриката AppDate ще се представи приложението Tiny Scanner – софтуер, който помага да сканираме в движение документи, когато не разполагаме с традиционен скенер. В Review технологичното предаване ще насочи вниманието към едно устройство от среден клас, което гарантира лека работа при всякакви условия. Това е таблетът Prestigio MultiPad Visconte V – полезна джаджа на разумна цена.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА