БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Рекорд в Spotify от Тейлър Суифт

Тейлър Суифт постави рекорд за еднодневен стрийминг в Spotify с новата си песен „Look What You Made Me Do“.

Новият сингъл на Тейлър Суифт е стриймван 8 милиона пъти за един ден. 27-годишната суперзвезда пусна отдавна очакваната песен късно в четвъртък вечерта в стрийминг платформите и iTunes.

Песента е написана и продуцирана от Тейлър Суифт и Джак Антоноф, с когото тя често работи. Тя е първият сингъл от шестия ѝ албум „Reputation“, който ще бъде пуснат на 10 ноември.

Видеоклипът към песента „Look What You Made Me Do“ подобри рекорда и на YouTube за един ден с над 19 милиона гледания, съобщи сайтът в събота.

 

АВТОР

Reply