Connect with us

НОВИНИ

Разстреляха футболист докато тренира

Публикувано

на

[tickershortcode]Убийство на тренировка разтърси черногорския футбол. 33-годишният вратар Горан Ленац е бил застрелян в главата, докато е тренирал заедно със свой приятел на стадион Бокел.

Стражът нямал отбор от година, но поддържал форма на спортното съоръжение на последния отбор в кариерата си. Свидетели, съобщават, че по време на тренировката към Ленац се е приближил едър мъж, който е стрелял в главата на футболиста.

На тръгване стрелял няколко пъти напосоки, за да стресне присъстващите. Те повикали веднага лекарски екип, но вратарят е починал около 23:00 ч. местно време в болницата.

След убийството полицията е блокирала града, но все още властите не са успели да заловят извършителя. Според местните органи на реда той вероятно е бивш или настоящ служител на футболен клуб Бокел.

Въпреки високата ограда около терена, убиецът е бил запознат добре с пътя за бягство. И се е изпарил за секунди. Ленац е бил следен преди убийството.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА