Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Провокативно“ стартира нова поредица „Поколението“

Публикувано

на

Предаването „Провокативно“ стартира нова поредица – „Поколението“, с фокус върху младите хора, които навършват пълнолетие и поемат по пътя си на отговорни възрастни. Как се извървява пътят от детството до зрелостта? Защо в България абитуриентският бал е толкова значим? Кои са днешните абитуриенти и как се подготвят за своя бал? Това са само част от въпросите, на които ще търси отговор екипът на водещата Милена Фучеджиева.

На 30 април в 10,30 часа „Провокативно“ среща зрителите с организаторите на благотворителната акция “Подарък абитуриентска рокля”. Каузата помага на момичета в затруднено материално положение, като им осигурява тоалети за бала.

„Всичко започна много естествено, като непринудена вечер между приятелки. Всяка от нас стигна до извода, че имаме прекалено много официално скъпи рокли, които просто седят в гардероба. Решихме, че можем да направим нещо добро от това“, споделя в аванс Пламена Стефанова, един от организаторите на кампанията, а другият организатор, Мария Костадинова, добавя: „Решението на хората да помогнат идва от факта, че повечето от нас виждат колко е труден този момент за всяко момиче. Всеки е минал оттам и знае какво коства балът на родителите. Всяко семейство може да спести голяма сума пари, като съкрати разходите си за рокля“.

В рубриката “Женските досиета Х” журналистът Борис Ангелов разказва за Цола Драгойчева в една малко известна роля – пазител на гей общността по времето на соца.

Тези и още интересни теми – в “Провокативно” в неделя от 10,30 по Bulgaria ON AIR.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА