Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Премиерният турски сериал „Моят живот” по DIEMA FAMILY

Публикувано

на

. „Моят живот” /O Hayat Benim/ поставя пред едно момиче изпитанията на трудна любов и невъзможно щастие, користни обстоятелства застрашават да отнемат шанса й за по-добър живот. Създателите на хитовия турски сериал са подготвили много силен сюжет, а спиращите дъха актьорски изпълнения ще развълнуват зрителите пред малкия екран – от 1 ноември в 22.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Две млади жени израстват като сестри в семейство с оскъден начин на живот. Ефсун през целия си живот е завиждала на красивата си сестра Бахар. Когато тя разбира, че истинският баща на Бахар я търси, Ефсун решава да открадне шанса й да живее по-добър живот, като се преструва на „родна” дъщеря на богатата фамилия. Съдбата отново ще се опита да се усмихне на Бахар като я среща с младия и красив Атеш, в когото тя неусетно се влюбва. Много скоро ревностната й сестра разбира това и прави всичко възможно да раздели влюбената двойка.

Дали любовта и щастливите обстоятелства ще надделеят над болезнената ревност и амбиции? Ще успее ли Бахар да върне живота, който е на път да й се изплъзне? – предстои да видим в ефира на DIEMA FAMILY от началото на ноември.

В главните роли се превъплъщават талантливите актьори – Езги Асароглу /Бахар/, Джерен Морай /Ефсун/ и Керемджем /Атеш/, които печелят интереса и симпатиите на широката публика в Турция с участията си в редица успешни телевизионни и филмови проекти. На българските зрители харизматичната Езги Асароглу е позната от сериалите „1001 нощ” и „Двама завинаги”.

Не пропускайте завладяващата история на премиерния хитов сериал „Моят живот” – всяка делнична вечер, от 1 ноември в 22.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА