Connect with us

НОВИНИ

Почина мъжът, пребил лекарка заради плацента

Публикувано

на

Владимир Стоянов, който нападна лекарка заради плацентата на бебето си, е починал в съня си на 12 март, съобщава в. “24 часа”. 38-годишният мъж е починал от болест, казаха запознати, но не уточниха каква.

На 1 юни миналата година Стоянов, който стана известен като Владо Плацентата, нападна и преби д-р Албена Гагова в столичната Акушеро-гинекологична болница “Шейново”.

Причината бе, че лекарката, която току-що изродила първородния му син, отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна”.

След нападението, той избягал и подстригал косата си, за да затрудни разпознаването. Той обаче беше намерен и обвинен от прокуратурата, а след това беше даден на съд.

При всяко появяване в съда Стоянов се караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката.

Веднага след побоя приятелката му отказа да запише бебето с неговата фамилия.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА