Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Поредицата „Чудати тела“ се завръща за четвърти сезон по TLC

Публикувано

на

Поредицата „Чудати тела“ се завръща за четвърти сезон на 13-и октомври, четвъртък, в 22:00 ч. по TLC. В новите епизоди зрителите ще имат възможност да се докоснат до трогателните истории на хора от цял свят, родени с мистериозни и изключително редки медицински състояния, белязали по специфичен начин техния външен вид. Поредицата разказва за трудностите, през които преминават участниците по пътя към своето социално приобщаване и как обществото ги приема въпреки тяхната съдба да бъдат различни.

В 10 интригуващи, 60-минутни серии, зрителите ще могат да се присъединят към пациентите в техните вълнуващи пътувания. От Бангладеш през Мадагаскар и Бразилия, четвъртият сезон на „Чудати тела“ ще разкаже истории, случили се в над 20 страни по света.

Всеки от героите в поредицата се бори за живота си с помощта на международно утвърдени лекари, експерти и организации. Сериите проследяват редица съдбоносни моменти за участниците – тежки, многобройни операции за промяна на физиологичното състояние на пациентите, прием на нови медикаменти и дори нестандартни за медицината лечения.

Мъж с тумор, по-голям от главата му, момче с трета ръка и мъж, висок 2.73 см. са само някои от чудатите случаи, които зрителите вероятно никога преди не са срещали. Първият епизод грабва вниманието с трогателната история на Джей, който се ражда напълно незрящ и без нос, изоставен от своите родители в Китай. Дали той ще намери хора, които да го осиновят?  TLC кани зрителите в непознатия свят на тези хора, които ще покажат на света не само своите различни тела, но преди всичко своята издръжливост и несломим дух по пътя към нормален живот.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА