Connect with us

МУЗИКА

Поли Генова с награда „Златна монета“

Певицата използва повода, за да се обърне към всички български артисти с апел да продължат да творят, защото тяхната работа е кауза и инвестиция за бъдещето на страната

Публикувано

на

Поли Генова ще бъде наградена с отличието „Златна монета“ за принос към развитието на българската култура на церемония днес, 22 септември, в дома на културата „Средец“.

Българската поп звезда е избрана от жури от 189 български учени, вече отличени с престижната награда. „Златна монета“ се връчва на признати в обществото представители на българската интелигенция, а самата награда се изработва в българския монетен двор. На лицевата страна е изобразена отворената книга, като символ на прогреса, а на обратната страна са подредени красивите букви на Глаголицата.

Певицата използва повода, за да се обърне към всички български артисти с апел да продължат да творят, защото тяхната работа е кауза и инвестиция за бъдещето на страната.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА