Петър Курумбашев пред Лора Крумова в “Комбина”

Share:

Тази неделя в “Комбина” гостува червеният евродепутат Петър Курумбашев – в седмицата, в която беше изслушването на кандидата за български еврокомисар Мария Габриел. Как беше приета тя в Европа, какво каза и за какво ще се бори? Освен това как изглежда съвместното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти от Брюксел – очаквайте Петър Курумбашев пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова представя трета част от поредицата си “Медиците след Либия”. В този епизод очаквайте историята на медицинската сестра Кристияна.

Най-известните близнаци на соца братя Аргирови също ще бъдат част от “Комбина” тази неделя. Макар че са близнаци, те живеят разделени от години. Ще се съберат ли да живеят отново заедно в България, отговора тази неделя в “Комбина” пред Лора Крумова.

Едно от най-красивите лица на българската театрална и кино сцена Теодора Духовникова ще бъде гост на Галя Щърбева. Очаквайте един разговор за  живота като учител, превъплъщенията на сцената и новите професионални предизвикателства пред нея.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историите на двама мъже, разменили животите си. Атанас, който беше свещеник, но стана мюсюлманин и Ерхан, който беше мюсюлманин, но стана свещеник.

Краси Боев е на терена на един от най-обсъжданите футболни отбори, известни като Бистришките тигри. Какво е в отбора ти да играе премиерът Бойко Борисов? За футбола като политика и политиката като футбол и кой контузи премира – очаквайте тази неделя Краси Боев от тренировка на Бистришките тигри.

Гледайте Лора Крумова в “Комбина” с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Share:

Днес ще е слънчево с температури до 31°

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, главно в Северна България и планинските райони. Там на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 26-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

На отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – около 22°, на 2000 метра – около 15°.