Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Петър Курумбашев пред Лора Крумова в „Комбина“

Тази неделя от 17.00 ч. по NOVA очаквайте още – трета част на поредицата на Миролюба Бенатова „Медиците след Либия“, среща с братя Аргирови и разговор с Теодора Духовникова

Публикувано

на

Тази неделя в „Комбина“ гостува червеният евродепутат Петър Курумбашев – в седмицата, в която беше изслушването на кандидата за български еврокомисар Мария Габриел. Как беше приета тя в Европа, какво каза и за какво ще се бори? Освен това как изглежда съвместното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти от Брюксел – очаквайте Петър Курумбашев пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова представя трета част от поредицата си „Медиците след Либия“. В този епизод очаквайте историята на медицинската сестра Кристияна.

Най-известните близнаци на соца братя Аргирови също ще бъдат част от „Комбина“ тази неделя. Макар че са близнаци, те живеят разделени от години. Ще се съберат ли да живеят отново заедно в България, отговора тази неделя в „Комбина“ пред Лора Крумова.

Едно от най-красивите лица на българската театрална и кино сцена Теодора Духовникова ще бъде гост на Галя Щърбева. Очаквайте един разговор за  живота като учител, превъплъщенията на сцената и новите професионални предизвикателства пред нея.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историите на двама мъже, разменили животите си. Атанас, който беше свещеник, но стана мюсюлманин и Ерхан, който беше мюсюлманин, но стана свещеник.

Краси Боев е на терена на един от най-обсъжданите футболни отбори, известни като Бистришките тигри. Какво е в отбора ти да играе премиерът Бойко Борисов? За футбола като политика и политиката като футбол и кой контузи премира – очаквайте тази неделя Краси Боев от тренировка на Бистришките тигри.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА