Connect with us

МУЗИКА

Орлин Павлов пее „Зеленчуци, който не яде“

Публикувано

на

ОРЛИН ПАВЛОВ насърчава децата на България да хапват свежи зеленчуци и да се хранят здравословно с изпълнението си на песничката “ЗЕЛЕНЧУЦИ, КОЙТО НЕ ЯДЕ”!

За пръв път разказана в изцяло автроскo 3D анимирано видео!

Проектът “Маргаритка” дава нов живот на любимите български детски песнички! Нови, съвременни аранжименти и видеа създадени да радват и забавляват съвременните деца на България!

Колко е важно децата да хапват свежи зеленчуци? А колко е трудно да им обясним това? И как да им помогнем да повярват, че зеленчуците са полезни и важни, за да са здрави и силни нашите деца?

Ето как! “Маргаритка” дава нов живот на единствената българска детска песничка, която се грижи за правилното хранене на децата. “Зеленчуци, който не яде” в съвременен арнажимент на Красимир Тодоров, изпята от прекрасният Орлин Павлов и вокална група “Шоколадче”!

Песничката е визуализирана в уникално 3D анимирано видео, направено така че съвременните деца да го харесват, обичат и разбират. Видеото се разпространява в онлайн платоформите за видео споделяне в официалните канали на Маргаритка, Биби и Мими. Децата на България отново ще имат възможност да се радват на съвременно видео, чието качество по нищо не отстъпва на международното видео съдържание за деца! В създаването на видеото за проекта “Маргаритка”, участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

“Зеленчуци, който не яде” е една от песничките от компакт диск “Маргаритка” и не случайно е изпята от Орлин Павлов. Той застава зад каузата да насърчаваме децата да се хранят правилно, да ги провокираме по весел и занимателен начин да обикнат зеленчуците и да се научат да ги хапват с желание и удоволствие. Самият Орлин е привърженик на здравословният и активен начин на живот. Спортува много и похапва хубава храна. Орлин разказва, че разбира колко е важно ние да сме живият пример за нашите деца, да ги насърчаваме и да ги учим по весел начин на всички онсовни навици в живота им.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА