Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Нови епизоди на „В търсене на още една жена“ по TLC

Публикувано

на

Тази поредица представя необикновения живот на три семейства, които се намират в различни фази от процеса на търсене, срещи или приемане на нова съпруга в живота си.

С надеждата да намерят жена, която да им подхожда, те разкриват сложния процес и начините, по които се справят с неодобрението на членовете на семейството и любопитните съседи. Първо ще се запознаем със семейство Сноудън, които на пръв поглед изглеждат като идеалното американско семейство с две красиви деца.

Но след преодоляна изневяра Ашли и Димитри търсят втора съпруга! Семейство Олдридж са мормонифундаменталисти с две съпруги и седем деца. Сега те се надяват да увеличат семейството си и активно търсят трета съпруга!

А семейство Брайни разкриват как новата съпруга се приспособява към семейството и се справя с този полигамен начин на живот. Тези три семейства се срещат онлайн и лично, за да проучат възможностите за търсене и приемане на нова съпруга в своя живот.

От 19 март, понеделник, в 22:00 часа

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА