Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Новият втори сезон на „Библиотекарите” започва на 18 юни по bTV Action

Публикувано

на

Новият втори сезон на „Библиотекарите” започва на 18 юни по bTV Action и ще се излъчва всяка събота и неделя от 15:00 ч.

Сериалът е сниман за рекордно кратък срок – пет седмици, вместо нормалните три или четири месеца за подобен тип продукции. Въпреки това, наетите в последния момент сценаристи и фактът, че някои от актьорите потвърдили ролите си буквали дни преди началото на снимачния процес, сериалът започва да се излъчва и е повече от успешен в САЩ.

Вторият сезон на „Библиотекарите” включва нови злодеи – Просперо от „Бурята” на Уилям Шекспир и Мориарти, главният враг на Шерлок Холмс. Първият е представен като по-голям злодей, който с магия иска да унищожи света и да го устрои по свое желание. Мориарти основно е на страната на Просперо, но работи и с Библиотекарите, когато това е в негов интерес. Освен това, екипът ще се сблъска и със студенти,  изчезващи от университет, чудовището на Франкенщайн, алтернативни вселени, а самата Ева Байрд ще води епична битка за душата си…

Актрисата Ребека Ромийн (Ева в сериала) споделя какво ще се случи с героинята й в този сезон: „За нещата, които предстоят, тя ще се окаже неподготвена. Ще трябва да използва всичките си познания, за да се справи с предстоящото”.

Крисчън Кейн, в ролята на Джейк Стоун, разказва за забавленията по време на снимките: „Всички се включваме с шеги, не мога да кажа кой е най-големия пакостник, но всяка сцена, която правя с Джон Ларокет (Дженкинс) е като урок по актьорско майсторство. Той е абсолютно брилянтен – забавен, целеустремен и истински!”

Ноа Уайли разкрива част от трудностите, които предстоят на героя му Флин Карсън във втория сезон: „Той ще трябва да работи в екип много повече от преди. Ще се научи да се съобразява с всички в екипа, да приема и търси помощ, абсолютно неприсъщо за него”.

Линди Бут (Касандра) и Джон Ким (Езекиел) също коментират развитието на героите си. „Страхотно е, че след първия сезон, редакторите ни разбират много повече – разбират вътрешния глас на персонажите и развитието, което предстои, е още по-задълбочено и ще постави героите ни в ситуации, където да изпробват силите и устойчивостта си“, казва Линди. „Освен това, ще стане възможно така да си паснат сцените, че всяка да бъде в точния момент от развитието, като същевременно допринася за цялостно изграждане на персонажите ни”, допълва Джон.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА