Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Новините и актуалните предавания на NOVA с нов дом от 07.07.2017

С ново интерактивно студио и визуални решения NOVA продължава да предлага на зрителите актуалните събития и теми през погледа на най-опитните журналисти

Публикувано

на

Новините на NOVA, сутрешните блокове „Здравей, България” и „Събуди се”, както и „Часът на Милен Цветков” влизат в ново интегрирано студио в 7 вечерта на 7.07.2017 г., с централната емисия новини. Съвременен дизайн, модерни технологии и атрактивни визуални решения – това е новият дом на Новините на NOVA и актуалните предавания.

Дизайнът и функционалностите на новото студио са уникални за българския пазар и затвърждават водещата позиция на NOVA в новините и публицистиката. 14 мултимедийни видео екрана с обща площ около 80 кв.м., тъч възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието ще допринесат за още по-качествената визия и позитивно усещане на зрителите при срещата им с новините и темите на деня.

От 24 юни, в периода на изграждане на новото студиото, предаванията временно ще се излъчват от различни локации. Новините на NOVA и „Здравей, България” ще отразяват най-актуалното от специално оборудвано временно студио, а „Събуди се” ще се излъчва на живо от студио на открито в центъра на София. „Часът на Милен Цветков” излиза в 3-седмичен отпуск, като в същия часови слот зрителите ще имат възможността да гледат хитова криминална поредица.

Лятната късна емисия на Новините на NOVA и тази година стартира с абсолютен успех. Тя е поредното доказателство, че благодарение на иновативния си подход, инвестициите в нововъведения и едни от най-добрите професионалисти в екипа си, най-голямата мултиплатформена медийна и технологична компания в България е категоричният лидер на българския пазар. Лятното издание на късните новини на NOVA е най-гледаната емисия новини в телевизионния ефир от старта си до момента (за периода 30 май – 22 юни 2017) сред активното население 18-49 години и дори е увеличила своите зрители спрямо средния резултат на лятното издание през 2016 година, според данните на независимата пипълметрична агенция Нилсен Адмосфер България.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА