Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Нова опция в Instagram разбуни духовете

Публикувано

на

Социалната медия Instagram има нова функция, която показва на приятелите ви, кога последно сте влизали в приложението. Опцията е включена по подразбиране и всеки, които не иска да я използва, може да я изключи.

Потребителите започнаха да забелязват новата функция в приложението Instagram за iOS и Android още в четвъртък. За щастие, то не показва на всички, кога последно сте били в Instagram – само на хората, с които сте си комуникирали в лични съобщения и на тези, които „тагвате“ в личните си истории. При тези потребители се показва, кога последно сте отворили приложението.

Ако искате да запазите пристрастеността си към Instagram само за себе си, лесно можете да изключите функцията. Влезте в страницата на потребителския си профил и след това кликнете върху настройките (под вашето име).

След това избирате опцията „Редактиране на потребителския профил“. В менюто с настройки има опция „Показване на статуса на активността“. След като я изберете, вече няма да се показва на приятелите ви кога за последно сте използвали социалната мрежа.

Уловката при запазване на тази малка свобода е, че и вие няма да виждате кой кога е бил последно „на линия“.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА