Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Новата поредица „Австралийски железници“ по Discovery Channel

Публикувано

на

Австралия е необятна страна, а природата ѝ – толкова разнообразна и екзотична, че е трудно човек да си представи начина, по който многобройното население и стоки на континента се придвижват всеки ден. С новата поредица „Австралийски железници“ Discovery Channel повдига завесата, за да надникне в света на мощните австралийски влакове и да разкрие трудностите при транспортирането на постоянно нарастващото количество пътници и важни ресурси в страната. Премиерният епизод на поредицата започва на 4-ти октомври, вторник, от 21:00 ч. по Discovery Channel.

В дивия свят на изгаряща жега и огромни разстояния на Австралия, армия от работници се труди денонощно, с помощта на някои от най-мощните влакове в света, за да подсигури функционирането на държавата. „Австралийски железници“ дава на зрителите безпрецедентен достъп зад кулисите, като ги запознава с екипите по поддръжка на релсовите пътища на някои от най-тежките и живописни маршрути. Сред опитните професионалисти, които ежедневно водят борба с времето и възникващите препятствия, са машинисти и локомотивни техници. Тези мъже и жени се грижат за изключително сложната железопътна мрежа и винаги спазват графика, полагайки неимоверни усилия за пътническите и индустриалните влакове и техните товари и пасажери.

В първия епизод от поредицата зрителите ще видят как супер влак с дължина 1,5 км. пътува през един от най-дългите и трудни маршрути в Австралия. Дали мениджърът по поддръжка на железопътните линии Джордж Савъл ще успее да опази желязната руда за милиони, намираща се върху релсите? Отговорът на този и още много въпроси ще бъдат разкрити в епизодите на поредицата, представящи историята на жизненоважната австралийска железопътна индустрия.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА