Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Нина, Силвия и Дани в оспорван кулинарен трибой – тази вечер в Hell’s Kitchen България

Публикувано

на

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA, тримата номинирани Нина, Силвия и Дани Спартак ще влязат в оспорван кулинарен трибой, а победителят от него ще се отърве от номинацията си. Решаващата за седмицата вечерна резервация ще посрещне много специални гости – Валя Балканска, гайдарят Петър Янев, певицата Глория, дъщеря ѝ Симона Загорова и рапърът 100 Кила.

Първият в Hell’s Kitchen България кулинарен трибой ще изправи Нина, Силвия и Дани пред едно на пръв поглед лесно предизвикателство. Всеки от тях ще трябва да приготви традиционна българска чорба, но набавянето на продукти за нея ще се окаже по-голямото изпитание за номинираните. Те ще трябва да изберат по един навигатор от отбора си, който да ги упътва къде са желаните продукти, докато очите им са завързани. Създателят на най-добрата чорба ще получи обратно готварската си куртка и ще се отърве от номинация.

Вечерната резервация ще започне с изненадваща размяна в отборите. Специалните гости ще засилят напрежението в професионалната кухня, а забавените им поръчки ще принудят шеф Ангелов да предприеме извънредни мерки и той ще вкара 100 Кила в кухнята. По-късно, Ангелов ще накара Гичка да поднесе извиненията си на една от масите, а след това ще ѝ покаже какво е истинско извинение, целувайки страстно съпругата си Наталия, пред очите на нищо неподозиращата Гичка.

Кой отбор ще се справи по-добре с решаващата вечерна резервация, кой ще бъде номиниран от загубилия отбор и кой ще напусне състезанието завинаги, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА