Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Ники Кънчев, Кристиан Костов и Марги Хранова в „Аз обичам България“

Публикувано

на

Популярни и обичани звезди се впускат в оспорвана надпревара в новия епизод на „Аз обичам България“ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

В отбора на Андрей Слабаков селекцията е повече от звездна. Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова ще влезе в състезанието рамо до рамо с едно от най-популярните лица на NOVA – господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Младото попълнение в групата е Кристиан Костов, откритието на X Factor, който точно след месец ще представи България на „Евровизия“ с песента си Beautiful Mess.

С отбор от не по-малко актуални и обичани звезди в битката ще влезе Юлиан Константинов. Великолепната Маргарита Хранова ще си партнира в играта с музиканта, който превръща всяка песен в хит – Бобо. Третият участник е популярният актьор Ивайло Захариев, който излиза от „прикритие“, за да покаже колко обича родината си.

Поредната изненада за сезона е кръгът „Земя като една човешка длан“, в който този петък Ники Кънчев и Бобо ще защитават точките на отборите си. Но кой от двамата ще издържи най-дълго на прословутата игра туистър? Зрителите ще видят също вторите издания на музикалната игра „Ред по ред“ и невероятния източник на смях – кръга „Златни ти уста“, а след това „Рожден ден“ ще празнува Миглена Ангелова. Буквално до последното деление вода в „Удави капитана“ играта ще е напълно равностойна.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, „Аз обичам България“ показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване?

Не пропускайте „Аз обичам България“ този петък, 7 април, от 21.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА