БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

На 22 септември излиза новия албум на Фърги

Вторият студиен албум на Фърги „Double Dutchess“ ще излезе на 22 септември.

В две от песните 42-годишната певица си партнира с Ники Минаж и Рик Рос – „You Already Know“ и „Hungry“.

В албума е включена и песента „MILF $“ от миналата година, с която изпълнителката осезаемо „освежи” творчеството си.

Русокоската прекрати договора си с Interscope Records и сключи сделка с BMG Publishing за втория си солов албум.

А продължението на „The Dutchess“ от 2006 г. бележи нова ера за певицата, която вече разчита на своя собствен отпечатък и дори подпомага изгряващи звезди.

В началото на лятото Will.I.Am потвърди, че вокалистката на Black Eyed Peas се е оттеглила отново от групата, за да се концентрира върху соловата си кариера.

Новината дойде след месеци спекулации дали наистина певицата се е отказала да се изявява съвместно с бандата, която всъщност беше трамплин за кариерата й.

АВТОР

Reply