Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Мария Силвестър отврая вратите на петзвезден дом за семейство Александрови

Публикувано

на

Шести епизод на „Бригада Нов дом” ще разкаже историята на семейство Александрови, които живеят в малка тухлена къща в полите на Витоша вече три години. Епизодът ще напомни на зрителите на bTV как понякога живота е като пътека, пълна с препятствия и е ужасно трудно да си щастлив, когато битовите проблеми превземат ежедневието. Цената за нормален живот понякога е прекалено висока и това го доказват следващите участници в социалното предаване.

Татко Сашо, мама Ваня, кака Яна и малките близначки Гери и Мери живеят под наем в общинско жилище извън София. След като се местят в новия си дом са принудени да изтеглят заем, за да направят частичен ремонт, който да замаскира тогавашното потресаващо състояние на къщата. Вече три години те продължават да изплащат заема си, но къщата започва да се руши и има нужда от преустройство и подмяна на мебелите. Голямата дъщеря на семейство Александрови – Яна е деветгодишно момиче, което мечтае за собствена стая и лично пространство. Най-малките членове на семейството – Гери и Мери скоро ще бъдат първи клас и Ваня признава, че се притеснява изключително много относно финансовата гледна точка.

„Бригада Нов дом” за поредна седмица се заема с отговорността да сбъдне мечтите на семейство, което има нужда от по-приветлив и нормален дом. Мария Силвестър и бригадата на Караджов отново са в пълна готовност. Дали този път всичко ще мине по план, или отново ще се появят леки затруднения по пътя, зрителите на bTV ще разберат на 06 април от 21:00ч.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА