Мария Силвестър отврая вратите на петзвезден дом за семейство Александрови

Шести епизод на „Бригада Нов дом” ще разкаже историята на семейство Александрови, които живеят в малка тухлена къща в полите на Витоша вече три години. Епизодът ще напомни на зрителите на bTV как понякога живота е като пътека, пълна с препятствия и е ужасно трудно да си щастлив, когато битовите проблеми превземат ежедневието. Цената за нормален живот понякога е прекалено висока и това го доказват следващите участници в социалното предаване.

Татко Сашо, мама Ваня, кака Яна и малките близначки Гери и Мери живеят под наем в общинско жилище извън София. След като се местят в новия си дом са принудени да изтеглят заем, за да направят частичен ремонт, който да замаскира тогавашното потресаващо състояние на къщата. Вече три години те продължават да изплащат заема си, но къщата започва да се руши и има нужда от преустройство и подмяна на мебелите. Голямата дъщеря на семейство Александрови – Яна е деветгодишно момиче, което мечтае за собствена стая и лично пространство. Най-малките членове на семейството – Гери и Мери скоро ще бъдат първи клас и Ваня признава, че се притеснява изключително много относно финансовата гледна точка.

„Бригада Нов дом” за поредна седмица се заема с отговорността да сбъдне мечтите на семейство, което има нужда от по-приветлив и нормален дом. Мария Силвестър и бригадата на Караджов отново са в пълна готовност. Дали този път всичко ще мине по план, или отново ще се появят леки затруднения по пътя, зрителите на bTV ще разберат на 06 април от 21:00ч.

Recommended For You

About the Author: TVOETO RADIO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *