Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Лютови и Чеканови отново жертви на заговор в „Столичани в повече”

Публикувано

на

В петък вечер от 21.00 часа жителите на Извор ще се вълнуват само от едно – как да се справят с наводнението. Жителите на селото се срещат с кмета Узунов, който им предлага решение на проблема с пострадалите имоти – инвеститор, готов да изкупи пострадалите им къщи. Това се оказва добре познатият и винаги готов да помогне Константин Цеков.

От наводнението се възползват и Радко и Яна, чиято стратегията за бизнес с маршрутка пропада. Яна взeма нещата в свои ръце и кара Радко да товари в него чували с пясък от детска площадка и да ги продава на Изворските баби да си укрепват къщите. Покрай тази схема жителки на Извор вербуват Радко да отвлече с буса отец Григорий и да го върне в селото. Причината – в „Шоуто на попа” Григорий се обявява срещу нов проектозакон за връщането на хората по родните им места и подканва хората да се подпишат в подкрепа на организиран от предаването референдум. Той не се изразява ласкаво за Извор и разгневява бившите си съселяни.

След съселяните си, при кмета отиват и Рангел, и Йордан. Те тръгват натам с идеята да търсят обезщетение за наводнението, но като виждат кой управлява селото, бързо разбират, че такова няма да получат. Вместо това Цеков им предлага да пийнат заедно и визитата им се проточва. През това време при Славея и Гълъбина, разгневени от закъснението на мъжете си и също подпийнали, идва неочакван посетител – сирийски бежанец.

 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА