Комфортът и най-новите технологии – акцент в новия сезон на „МИСИЯ МОЯТ ДОМ”

Share:

Комфортът и най-новите технологии ще бъдат акцент в новия 10-ти сезон на предаването за строителство, ремонти, обзавеждане и дизайн.

От 5 март, всяка неделя в 17:30 ч. по bTV Action, експерти ще представят решения на различните проблеми, които не просто пестят енергия и ресурси, но и възпитават към отговорно отношение към природната.

Във всяко едно от помещенията на дома ще бъде показано как животът става по-лесен и по-комфортен, благодарение на съвременните решения. Дигиталните технологии и нови инженерни решения влизат в банята, в кухнята, в дневната, дори в спалнята и домашната работилница.

Различни рубрики ще насочват зрителите към масови проблемите и конкретни начини за ефективно справяне с тях.

Share:

Днес ще е слънчево с температури до 31°

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, главно в Северна България и планинските райони. Там на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 26-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

На отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – около 22°, на 2000 метра – около 15°.