Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Комбина“ с Радан Кънев и Орлин Горанов в неделя от 17.00 ч. по NOVA

Публикувано

на

Тази неделя в „Комбина“ зрителите ще се срещнат с любимия певец на поколения българи – Орлин Горанов. В разговор с Лора Крумова той ще разкрие какво е да си 60 години на музикалната сцена в страната и света.

За разпада на едно общество и каква е диагнозата, която провокира агресия – очаквайте интервюто на Галя Щърбева с психиатъра професор Николай Михайлов.

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже историята на Биляна – едно момиче, което победи болестта без лекарства. История за духа, който е по-силен от тялото.

Kакво стои зад красивите лица на времето по NOVA? Краси Боев представя отблизо Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Деси Банова.

Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев гостува при Лора Крумова, за да покаже как изглежда управлението на страната, когато си в опозиция. Очаквайте политическата дисекция на обществото, която ще направи той, тази неделя в „Комбина“.

Миролюба Бенатова представя: „Убиецът на Мирослава – за технологията на отвличането и има ли други замесени – говори Марио Любенов – Заека.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Мария Йотова, Краси Боев и Миролюба Бенатова в последното за сезона предаване – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА