„Комбина“ с Илияна Йотова и Влади Въргала тази неделя по NOVA

Тази неделя в „Комбина“ по NOVA говори вицепрезидентът Илияна Йотова. Какво се случва в държавата, когато жените са на власт? Какви са приоритетите и целите на един вицепрезидент? И какво прави вицепрезидентът, когато президентът е под прицела на политическите престрелки? Колко дълъг е пътят от Европейския парламент до Президенството на България? Очаквайте един разговор на Лора Крумова с Илияна Йотова.

За предаването „Комбина“ проговаря и майката на пребитото от роми 27-годишно момче, Георги Кадиев от Смолян, ден след като  го изписаха от болница. Галя Щърбева беше на мястото на инцидента и разговаря със свидетели на зверския побой. Очаквайте и коментара на магистратите, взели решението двамата биячи да бъдат пуснати под домашен арест.

Влади Въргала и децата му също са част от предаването „Комбина“ тази неделя. За най-трудните и най-щастливи моменти в семейството и кои са превъплъщенията на сцената и в живота – централен гост в предаването е българският актьор и режисьор Владислав Карамфилов, който гостува в студиото заедно с децата си.

Снимка на едно поколение през творчеството на младите идоли Павел и Венци Венц. Момчетата, които обраха наградите на БГ радио, говорят за критиките към провокативните им текстове и мотивацията за написването им.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историята за един човек на ръба на нервна криза. Какво накара таксиметров шофьор от Габрово да влезе в такси в общината – очаквайте равносметка на случилото се от Мария Йотова.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *