Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Киро Киров и Тервел Пулев в “Комбина” тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

Публикувано

на

Жертвата на ”Наглите” – Киро Киров,  и синът му Иван проговарят в “Комбина” тази неделя по NOVA. Дали държавата ще позволи кошмарът да се върне отново, за вратичките в закона и възможностите за предсрочно освобождаване на членовете на престъпната група „Наглите“ – очаквайте един разговор на Лора Крумова. Киро  Киров е една от жертвите на групировката, която го отвлече срещу откуп от 1 милион лева през 2009 г.

В предаването Миролюба Бенатова представя: Белене – врагове по наследство. Как се живее с печат „народен враг“, разказват синове и дъщери на репресирани и убити по времето на социализма.

Емблематичните телевизионни лица и семейство в живота Радина Червенова и Коко Каменаров ще бъдат централни гости. За телевизията като афродизиак, за четирите им деца и бохемството като начин на живот – очаквайте интервюто на  Лора Крумова тази неделя в “Комбина”.

В късия си разказ Мария Йотова показва историята на олимпийския ни шампион и треньор по троен скок Христо Марков след медалите и спортните успехи. Как замени олимпийските върхове с планинските, какво следва след големия спорт и защо му е на един лекоатлет да гледа овце – не пропускайте да видите отговорите от първо лице.

Боксьорът Тервел Пулев и съпругата му Диана също ще бъдат гости тази неделя в “Комбина”. Пред Галя Щърбева те ще разкажат за живота си извън спортната зала. За новите предизвикателства на ринга, Кубрат Пулев и наследството на фамилията.

На  големия финал на “Като две капки вода” Краси Боев показва какво се случи зад кулисите на шоуто. Кой какво спечели, през какви метаморфози премина и какво ще се случи със звездите след края на предаването?

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА