Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Какво ново по NOVA

Публикувано

на

И през новия телевизионен сезон Новините на NOVA ще заложат на качествена публицистика и горещи разследвания. Екипът на най-гледания сутрешен блок подготвя няколко нови рубрики. Освен интервютата си в „Събуди се“, Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо хващат кормилото и в нова рубрика в „Здравей, България“ – тя ще се казва „Запей, България“. Защо и кой ще се качи с тях в сутрешния трафик – ще разберем още следващата седмица.

Никол Станкулова ще ни показва празниците на известните рожденици. Очакват ги много изненадващи предизвикателства в студиото на предаването. Досегашният водещ на „Събуди се“ Деян Веселинов влиза в нова „игра“ със своя собствена спортна рубрика в „Здравей, България“. „Другата игра“ ще ни разказва историите на хората от спорта, но такива каквото не ги познавате – в живота им извън терена. И през новия сезон Георги Георгиев ще бъде „На твоя страна“ с полезна потребителска информация, а Румен Бахов ще преследва историите, които са „Пълен абсурд“. „Здравей, България“ се завръща в обичайния си начален час 6:20 от понеделник, 4 септември.

Нови автори готвят вълнуващи истории и срещи и в съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“. До Мира Иванова през новия сезон ще застане и нов водещ. Кой е той? Отговорът – на 9 септември в „Събуди се“, от 8:00 до 11:00.

Всички репортери на Новините на NOVA, както и разследващият екип на телевизията, вече работят по горещи разкрития и интересни теми в Темата на NOVA. Новият сезон на предаването започва с разследване на Марин Николов. Разкритията – на 11 септември, веднага след централната емисия новини.

„Ще продължим да инвестираме в качествена журналистика и да стимулираме добрата публицистика – много по-концентрирано и по-отговорно към аудиторията и нейните очаквания за съдържание. Разполагаме с едни от най-опитните професионалисти в България. Благодарни сме за доверието, което зрителите ни гласуват всеки ден и ще продължим да работим в полза на обществото ни”, коментира Силва Зурлева, Член на Борда на директорите на NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА