ТЕЛЕВИЗИЯ

Какво ново по NOVA

Автор TVOETO RADIO

И през новия телевизионен сезон Новините на NOVA ще заложат на качествена публицистика и горещи разследвания. Екипът на най-гледания сутрешен блок подготвя няколко нови рубрики. Освен интервютата си в „Събуди се“, Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо хващат кормилото и в нова рубрика в „Здравей, България“ – тя ще се казва „Запей, България“. Защо и кой ще се качи с тях в сутрешния трафик – ще разберем още следващата седмица.

Никол Станкулова ще ни показва празниците на известните рожденици. Очакват ги много изненадващи предизвикателства в студиото на предаването. Досегашният водещ на „Събуди се“ Деян Веселинов влиза в нова „игра“ със своя собствена спортна рубрика в „Здравей, България“. „Другата игра“ ще ни разказва историите на хората от спорта, но такива каквото не ги познавате – в живота им извън терена. И през новия сезон Георги Георгиев ще бъде „На твоя страна“ с полезна потребителска информация, а Румен Бахов ще преследва историите, които са „Пълен абсурд“. „Здравей, България“ се завръща в обичайния си начален час 6:20 от понеделник, 4 септември.

Нови автори готвят вълнуващи истории и срещи и в съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“. До Мира Иванова през новия сезон ще застане и нов водещ. Кой е той? Отговорът – на 9 септември в „Събуди се“, от 8:00 до 11:00.

Всички репортери на Новините на NOVA, както и разследващият екип на телевизията, вече работят по горещи разкрития и интересни теми в Темата на NOVA. Новият сезон на предаването започва с разследване на Марин Николов. Разкритията – на 11 септември, веднага след централната емисия новини.

„Ще продължим да инвестираме в качествена журналистика и да стимулираме добрата публицистика – много по-концентрирано и по-отговорно към аудиторията и нейните очаквания за съдържание. Разполагаме с едни от най-опитните професионалисти в България. Благодарни сме за доверието, което зрителите ни гласуват всеки ден и ще продължим да работим в полза на обществото ни”, коментира Силва Зурлева, Член на Борда на директорите на NOVA.

За автора

TVOETO RADIO

rosen@tvoetoradio.net

Leave a Comment