Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Изтекли са епизоди на няколко сериала и сценария на предстоящи серии от Game of Thrones

Публикувано

на

Телевизионният канал HBO разследва хакерска атака срещу програмата си.

В имейл, изпратен до служителите, с който разполага и CNN Tech, президентът на компанията Ричард Плеплър обяснява, че кибер нападението е довело до „открадната информация, включително на някои от програмите ни“.

Според Entertainment Weekly хакерите вече са публикували по един неизлъчен епизод от сериалите „Ballers“ (Играчи) и „Room 104“ (Стая 2014), както и сценария на епизода на „Game of Thrones“ (Игра на тронове), който предстои да бъде излъчен следващата седмица.

От HBO, която също като CNN е собственост на Time Warner, отказват да коментират конкретна информация по хакерското нападение с мотива за текущо разследване. Говорител на компанията заяви, че се работи по правния аспект на инцидента и с външни компании за кибер сигурност, които разследват атаката.

HBO е поредната компания от развлекателния бранш, която бива атакувана от хакери. По-рано тази година изтече петия сезон на сериала „Orange is the New Black“ (Оранжевото е новото черно) на Netflix, след като компанията отказа да плати откуп.

Не за първи път се случва да изтекат предварително и серии от хитовия сериал „Game of Thrones“. През 2015 г. бяха пуснати онлайн първите 4 епизода на 5-и сезон, малко след премиерата му.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА