Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Изпитание за сръчност във втората вечеря в Hell’s Kitchen България

Публикувано

на

В отбора на жените се поражда истинска непоносимост към една от участничките

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, в Hell’s Kitchen България обстановката отново ще се нажежи до червено. Професионалните готвачи ще се изправят пред изпитание за сръчност, след което отборът-победител ще има привилегията да вечеря с шеф Ангелов. Втората вечерна резервация ще бъде изключително напрегната за двата отбора, а на края на епизода още един участник ще получи престилката на номинирания.

Първото дневно предизвикателство ще напълни общежитието с пернати, а залавянето им ще се окаже непосилно за някои от професионалистите. Шеф Ангелов ще отправи задача за сръчност към мъжете и жените, след която победителите ще вечерят с него в ресторанта му и  ще имат възможността да го опознаят извън напрегнатата обстановка в кухнята. Загубилият отбор пък ще трябва да изтърпи тежко и „сълзливо“ наказание.

В женския отбор ще се зароди непоносимост към една от участничките, а в опитите си да я мобилизират, за да не ги провали, жените само ще влошат положението и напрежението между дамите ще ескалира.

Преди старта на втората вечерна резервация, шеф Ангелов ще се опита да надъха отборите, за да не се повтори провалът от предната вечер. Сините (мъжете) и червените (жените) ще стартират с нагласата за една по-добра вечеря, но и двата отбора ще станат жертва на слабите си звена. Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите или ще се провалят с гръм и трясък и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА