Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

За и против камерите в детските градини в „Чети етикета“ по bTV

Публикувано

на

Камерите за наблюдение в детските градини са на фокус в рубриката „Чети етикета“ в понеделник, 12 февруари. В студиото на „Тази сутрин“ Биляна Гавазова разговаря с психолози, родители, активисти  и представители на институциите.

След поредния случай на агресия в детска градина, екипът на „Чети етикета“ предава на живо от Бургас, за да проследят зрителите на bTV какви мерки за взети и спокойни ли са вече родителите. Гледната точка на Столична община по въпроса представя доц. д-р Тодор Чобанов.

Зрителите на „Тази сутрин“ ще проследят дебата в студиото на Биляна Гавазова, в който участват психологът Иван Игов, Яна Алексиева от асоциация „Родители“, които са против поставянето на камери, както и Ема Черногорска от Инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система, които организират протести в цялата страна с искане за поставяне на камери във всички детски градини.

В предаването ще бъдат представени и резултатите от зрителската анкета по темата, която е активна и вече има стотици гласове за и против камерите.

От началото на 2017 рубриката „Чети етикета с Биляна Гавазова” посвещава всеки месец едно свое издание на теми, за които екипът получава най-много сигнали във Фейсбук страницата на „Тази сутрин” и в секцията „Аз, репортерът” на btvnovinite.bg.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА