Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Драматична битка в „Аз обичам България“ по NOVA

Публикувано

на

Драматична битка предстои в най-родолюбивото предаване „Аз обичам България“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Днешният епизод ще приключи с най-феноменалния обрат в историята на предаването до момента.

Преди това забавлението е гарантирано от звездните отбори. В четата на Юлиан Константинов ще се състезава „Жената на всички времена“ и бунтарката на българската естрада – екстравагантната Петя Буюклиева. Рамо до рамо с нея ще са младата певица Дивна и един от любимите комедийни герои Силвестър Силвестров.

Капитанът в другия отбор Андрей Слабаков е поканил най-усмихнатото момче на родния шоубизнес – певеца Константин, Виктория Величкова – по-известна като Вики от „Мастило“, и едно от големите открития на X Factor – очарователната Невена.

Двата отбора ще се впуснат в оспорвана битка, бранейки всяка точка, така че до незабравимия финал няма да има почти никаква разлика в резултатите. Освен познатите игри участниците ще простират, ще карат самолети, ще разплитат ребуси и ще плуват в лютеница.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, „Аз обичам България“ показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. В новия епизод зрителите ще видят макет на църквата „Света София“.

Не пропускайте изненадите в новия епизод на „Аз обичам България“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА