Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Дони и Нети ще бъдат в студиото на „Като на кино”

Гости на Стаси Кара в студиото са артистичното семейство Дони и Нети – 18 март, 18:00 ч.

Публикувано

на

Дони и Нети ще бъдат в студиото на „Като на кино” тази събота, 18 март, 18:00 ч. по bTV Cinema. Артистичното семейство ще разкаже за новите герои, които озвучават в предстоящия „Смърфовете: забравеното селце”, който излиза на екран от 31 март.

Водещата Стаси Кара ще заведе зрителите и на снимачна площадка в Северна Швеция на новия филм на ексцентричния режисьор Ларс Фон Триер. В него участват актьорите Мат Дилън и Ума Търман. Тримата ще надникнат зад кулисите на дългоочаквания „Красавицата и звярът”, на екран от този петък, заедно с талантливата Ема Уотсън.

„Като на кино” представя и едно мащабно събитие в Лондон за почитатели на сериала „Живите мъртви”. На него истински фенове са облечени като любимите си герои.

За финал е запазена и срещата със звездата от „Коса” и „Ловецът на елени” Джон Савидж. Той ще си припомни за прослушванията на големите си филми, лични преживявания, които е вкарал в тях. Ще видим и жената до него – 36-годишната мексиканска актриса Бланка Бланко.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА