БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Документалният филм за Лейди Гага излиза следващия месец

Документалният филм на Netflix за Lady GaGa ще има световна премиера на Международния филмов фестивал в Торонто следващия месец.

„Gaga: Five Foot Two“ ще дебютира на канадския фестивал на 8 септември в театър „Принцесата на Уелс“ и ще бъде последван от изпълнение на певицата.

Лентата е режисирана от Крис Мукърбел и показва звездата за период от осем месеца, когато записва и пуска своя албум „Джоан“ през 2016 г.

„Филмът на Мукърбел предлага безпрецедентен поглед към Лейди Гага в пълен творчески режим: идеите, емоцията, пълната работа, която е необходима, за да направи това, което прави”, казват критиците.

Мукърбел добавя: „Имах рядката възможност да създам портрет на артист с такова отворено сърце и ум. Чувствам се много щастлив, че Гага се довери на мен”.

31-годишната изпълнителка показа някои кадри от документалния филм в Инстаграм, включително и споделянето на нейния страх да бъде сама.

Звездата, която се раздели с годеника Тейлър Кини през юли 2016 г., смята, че животът й може да излезе от този екстремен и пълен с хора неин живот и тя ще бъде оставена в „пълна тишина”.

Тя разказва: „Аз съм сама всяка вечер. Всички тези хора ще си отидат, нали? А аз ще остана сама”.

АВТОР

Reply