Документалният филм за Лейди Гага излиза следващия месец

267
0
Share:

Документалният филм на Netflix за Lady GaGa ще има световна премиера на Международния филмов фестивал в Торонто следващия месец.

„Gaga: Five Foot Two“ ще дебютира на канадския фестивал на 8 септември в театър „Принцесата на Уелс“ и ще бъде последван от изпълнение на певицата.

Лентата е режисирана от Крис Мукърбел и показва звездата за период от осем месеца, когато записва и пуска своя албум „Джоан“ през 2016 г.

„Филмът на Мукърбел предлага безпрецедентен поглед към Лейди Гага в пълен творчески режим: идеите, емоцията, пълната работа, която е необходима, за да направи това, което прави”, казват критиците.

Мукърбел добавя: „Имах рядката възможност да създам портрет на артист с такова отворено сърце и ум. Чувствам се много щастлив, че Гага се довери на мен”.

31-годишната изпълнителка показа някои кадри от документалния филм в Инстаграм, включително и споделянето на нейния страх да бъде сама.

Звездата, която се раздели с годеника Тейлър Кини през юли 2016 г., смята, че животът й може да излезе от този екстремен и пълен с хора неин живот и тя ще бъде оставена в „пълна тишина”.

Тя разказва: „Аз съм сама всяка вечер. Всички тези хора ще си отидат, нали? А аз ще остана сама”.

Share: