БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Днес е първият полуфинал на Евровизия 2017

Тази вечер е първият полуфинал на най-гледаното музикално събитие в Европа. Вторият полуфинал, с участието на Кристиан Костов, е в четвъртък. Тогава той ще излезе под номер 15. Големият финал е в събота.

Зрителите в България могат да гледат 62-то издание на Евровизия по БНТ1 и БНТ HD. Обществената медия ще излъчи концертите на живо от 22:00 часа.

За да подкрепите българското участие във втория полуфинал на конкурса, първо се уверете, че държавата, в която се намирате, може да гласува.

Може да се гласува в държавите, които участват във втория полуфинал. Те са 20 – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

Ако гласуването е позволено, гледайте конкурса по местния канал, който го излъчва.

Изчакайте края на последната конкурсна песен и следвайте инструкциите, изписани на екрана.

Зрителите от България не могат да подкрепят българския представител!

АВТОР

Reply