БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Джон Сноу и Денерис са новите лица на Dolce&Gabbana

Кит Харингтън (Джон Сноу) и Емилия Кларк (Денерис), които нашумяха с ролите си в хитовия сериал на HBO „Игра на тронове“, станаха новите рекламни лица на новата мъжка и женска серия парфюми The One на Dolce&Gabbana.

Актьорите представят двата аромата по интересен начин. Видеата са заснети в сърцето на Италия и тях преобладават танци, веселие, музика, любов, италианска кухня, цветове и много усмивки.

Емилия Кларк не спира да се забавлява и да показва пленяващата си усмивка, а Кит Харингтън пръска чар и се радва на вниманието на хората, минавайки през оживен пазар във Флоренция.

АВТОР

Reply