Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Гей-домакиня и класическа българска съпруга разменят живота си в “Смени жената”

Публикувано

на

Тази сряда „Смени жената” ще изправи своите участници пред най-голямото си изпитание до момента.  Какво може да стане, когато една класическа българска домакиня смени живота си с този на гей, обсебен от чистотата и подредбата в дома си и как ще бъде приет гей в хетеросексуално семейство – с разбиране или с агресия?

Вили и Маури са гей семейство от 12 години и заедно живеят в „дома на щастието”, където винаги има много приятели. Те се грижат за външния вид на редица известни личности, сред които поп фолк певицата Андреа, която е и сред близкия приятелски кръг на двойката. Домакинската работа е задължение на Вили, който обича да готви и чисти, и признава, че е страшен педант. Маури е италианец и е много набожен. Двамата отглеждат заедно двата пекинеза Джинджър и Ерос. Те участват в „Смени жената”, за да докажат, че макар и хомосексуални, тяхното семейство отговаря на всички семейни ценности и разбирания, и по нищо не се отличава от другите семейства в България.

Семейство Стоянови от Кюстендил са класическо българско патриархално семейство от средната класа. Имат две дъщери – Василена и Харитина, които са и тяхната гордост. Ивона и Владислав са заедно от 20 години и затова време са намерили своята формула за семейна хармония и спокойна къща. Домакинската работа е изцяло в ръцете на Ивона, защото Владислав е „непохватен”.

В продължение на 10 дни тази уникална смяна на гей-домакиня и съпруга от класическо българско семейство от средната класа ще роди смях, сълзи и сблъсъци, каквито в „Смени жената” аудиторията още не е виждала. Повече си приличат или повече се различават едно хетеросексуално и едно гей домакинство, зрителите ще могат да преценят на 3 април, сряда, от 21.00 часа по bTV в най-нестандартния и емоционален епизод до сега.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА