Connect with us

НОВИНИ

В Смолянска област да се пътува само с вериги

Публикувано

на

Автомобилите трябва да са с вериги по пътищата в Смолянска област. Товарните автомобили пък имат забрана да се движат с ремаркета и полуремаркета. Затворен за движение на всички видове товарни автомобили е прохода Рожен.

За автомобили над 12 тона са затворени пътищата Тешел – Доспат – Гоце Делчев и Девин – Михалково, както и Доспат-Батак. Основни пътища от републиканската пътна мрежа са почистени, но на места има навявания от сняг.

Пътуващи през прохода Превала показаха снимки в социалните мрежи с негодувание, че не е добре почистено. От Областното пътно управление в Смолян информират, че цялата налична техника е заета и не смогват да почистят, заради обилния снеговалеж.

Новият сняг е между 8-10 см. Снежната покривка по високите части на планинска област вече е над 30 см. Частичното бедствено положение, въведено в община Неделино продължава. То бе въведено заради безводие. Водоизточниците на пет села са замръзнали.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА