Connect with us

ЛЮБОПИТНО

В Зимбабве жени отвлякоха и изнасилиха мъж

Жертвата се събудила на следващия ден с липсващи пари и с рани по гениталиите си

Публикувано

на

39-годишен учител от град Макони, Зимбабве бе настанен в болница след като банда от три жени го отвлякоха, упоиха и го насилиха сексуално преди да го захвърлят на пътя, съобщават местните издания, цитирани от „Дейли Мейл“.

Мъжът бил с наранени гениталии и лекарите в болницата открили и други признаци на сексуално насилие. Полицията се опитва да открие трите жени, които са част от престъпна група, която причаквала и други жертви като ги изнасилвала и след това продавала спермата им като „амулет за късмет“.

39-годишният учител разказал пред органите на реда, че жените му предложили да го закарат с колата си, а след това му предложили питие, с което го упоили и той изпаднал в безпомощно състояние.

Жертвата се събудила на следващия ден с липсващи пари и с рани по гениталиите си. Жените поискали да правят секс с него, но той отказал. Тогава те го заплашили с пистолет и той се подчинил като жените отново му дали упойваща напитка. Малко по-късно той бил изхвърлен на пътя, където бил открит от случайни минувачи.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА