Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

В Деня на Съединението „Разделените“ проследява три човешки истории извън границите на България

Публикувано

на

„Разделени” – това е състоянието, което обединява героите в специалната документална продукция на Новините на NOVA, която ще бъде излъчена на 6 септември. Всички те живеят извън България – в Тараклия, Лондон и Мюнхен, а причините за раздялата им с дома са различни – икономически, политически и социални. Въпреки че не се познават, между тях има много общо – всички те искат да се върнат в България, но не знаят кога и дали ще успеят да го направят.

Изборът на дата за този специален документален проект не е случаен. В Деня на Съединението авторите на Новините на NOVA Мария Милкова, Николай Барулов и Марина Цекова,  дават думата на другата България: тази, която няма да може да празнува у дома и тази, която живее извън собствените си граници. Не е случаен и изборът на герои. Те са на различна възраст и идват от различни социални прослойки – сред тях има градинар, режисьор и олимпийски шампион. Независимо от миналото им, за всички тях невъзможната мисъл да се разделят с България се е превърнала в единственото възможно решение.

С документалната продукция „Разделените” екипът на Новините на NOVA препотвърждава ангажимента си да представя на зрителите качествена документална публицистика. След като през изминалия телевизионен сезон „Темата на NOVA” се наложи като водещ документален формат в ефира, през следващия сезон екипът на предаването си поставя още по-високи цели с нови актуални теми и разследвания.

Гледайте историите на разделените – 6 септември, 2017 г., от 18 ч. по NOVA. 

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА