Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Веселин Марешки и Стефан Данаилов в „Комбина” по NOVA

Публикувано

на

Тази седмица „Комбина” представя поредица ексклузивни гости, актуални теми и необичайни истории – в неделя от 17.00ч. по NOVA.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков – бунтарското семейство в седмицата след изборите, гостуват в „Комбина”. Защо останаха непримирими към шаблоните и клишетата, какво ги вбесява и защо продължават да са най-щурото семейство в артистичните среди?

Алекс Раева за „Bake off: най-сладкото състезание” на NOVA. Какво е предизвикателството да си водещ на кулинарно шоу? И защо приятелствата са повече от  предателствата, а любовта завършва с хепи енд – разговор с Алекс Раева в „Комбина”, в неделя.

Емануела – лошото момиче на VIP Brother. Очаквайте първия разговор след излизането на певицата от шоуто. За изкуството на изкушението, за възхода и падението на една от най-коментираните участнички във формата на NOVA – VIP Brother, очаквайте в „Комбина”.

Сестрата на Христо Стоичков – Петя, застава пред камера в първото си телевизионно интервю. Ще видим Краси Боев на едно селско дерби с ВИП треньори – сестрата и майката на легендата Христо Стоичков.

Политика и лукс: ще бъде ли Веселин Марешки новият Доналд Тръпм? Мария Йотова се среща с човека, който беше обявен за феномен на тези избори – Веселин Марешки в дома му във Варна. Вижте какво каза бизнесменът през камерата на „Комбина”.

Миролюба Бенатова представя: Вот в червено. Изборите за Стефан Данаилов или един различен поглед към нощта след президентския вот. Гледайте в „Комбина” изборната нощ в дома на Стефан Данаилов – разговор за победителите и победените, за оставките и новите първи.

Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев в „Комбина“ – неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА