Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци” тази неделя по bTV

Публикувано

на

Таблоидното телевизионно предаване „Папараци” стартира есенния сезон с ексклузивно интервю на своята нова водеща Венета Райкова. В неделя, 17 септември, точно в 22.00 ч. зрителите на bTV ще видят разтърсващата изповед на новото лице на предаването. Венета Райкова ще застане пред камерите на „Папараци”, за да разкаже за първи и за последен път за слабостите, страховете и емоционалните проблеми, през които преминава през последните две години. Емблематичната светска водеща ще разкрие в ефир своя „живот без грим и фотошоп”, в унисон с новото мото на „Папараци”. Зрителите ще разберат шокиращи факти и ще видят за първи път Венета уязвима и дълбоко емоционална.

Емблематичният почерк и енергията, с която Венета вече 20 години взема интервютата си, ще зададат изцяло нов тон на предаването и напълно ще преобразят провокативните истории и разследванията, които са запазена марка на шоуто.

Всяка неделя „Папараци” ще представя на зрителите две интервюта. В тях ще се разкриват неизвестни досега страни и тайни от личния живот на елита. Гости на тези интервюта ще бъдат едни от най-противоречивите, обсъждани или значими личности от родния хайлайф. Актуалност и пикантност ще бъдат акцентите в новия сезон на шоуто.

Дръзките, разобличаващи и емоционални интервюта на Венета Райкова, които зрителите ще видят в новия сезон на „Папараци“, са гаранция, че предаването ще запази лидерството си сред светските хроники у нас.

Продължи да четеш
Реклама
1 Comment

1 Comment

  1. TVOETO RADIO

    17.09.2017 at 23:42

    Гледах и по-тъпо нещо скоро не ми се беше случвало?!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА