Connect with us

МУЗИКА

България се класира за големия финал на „Евровизия“ 2018

Публикувано

на

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-Джей Джей, Джони Манюел и Трей Кембъл от група Equinox излязоха 10-ти на сцената, за да изпеят „Bones“, а след края на песента групата беше посрещната и изпратена с бурни аплодисменти.

Снощи се класираха и други от сочените за фаворити Израел, Кипър и Естония. Не е ясно обаче коя страна колко точки има. Имената на класиралите се за финала се съобщаваха разбъркано, а не според получената подкрепа. Към финала продължиха още Австрия, Литва, Албания, Чехия, Финландия и Ирландия.

За място на финала се състезаваха 19 страни, а от тях се класираха 10. Още толкова финалисти ще бъдат определени на втория полуфинал.

Финалът на „Евровизия“ ще се проведе на 12 май. На него директно отиват участниците от страните основателки на конкурса – Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция. Запазено място на финала има и Португалия, която победи в „Евровизия“ миналата година и домакин на тазгодишния конкурс.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get TuneIn

Telegram: Contact @tvoetoradio

Последни коментари

TOTAL REQUEST

Вече можете да изпращате вашите поздрави и музикални желания на имейл: request@tvoetoradio.net, Viber и WhatsApp: +359 87 697 4335

Добави снимка, аудио запис с поздрав или видео селфи.
Ние ще обработим вашия поздрав и ще го излъчим след 20:00 часа както и с повторение на следващия ден.

Нека се поздравяваме заедно!

ТЕМИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ ТАЗИ СЕДМИЦА