„Бригада Нов дом” събира многочленно семейство под един покрив

Share:

В осми епизод на социалното предаване „Бригада Нов дом” зрителите на bTV ще имат възможността да се докоснат до историята на семейство Георгиеви, минало през редица препятствия, които са белязали живота им завинаги. Други, могат да бъдат преодолени с малка помощ от екипа на „Бригада Нов дом”, който с готовност им протегна ръка, за да събере това многочленно семейство отново заедно.

Няма човек, който да каже, че никога не е изпитвал тъга или че не го е връхлитало нещастие. При Ваня и Васил лошите неща се случват толкова често, че усещането за щастие почти е изчезнало. Двамата имат общо 4 деца. Ваня има три деца от предишна връзка, а с Васил имат две дъщери – едното момиченце почива, а другото е с тежка болест. Георги, синът на Ваня живее при баба си по бащина линия, тъй като семейството не може да се справи с финансовите си проблеми. Голямата дъщеря на Ваня е пълнолетна и живее при своята баба. Ваня и Васил живеят в двустаен апартамент, който е в окаяно състояние и липсват неща от първа необходимост. Има паяци и няма достатъчно място за абсолютно нищо. Ваня признава, че не готви с удоволствие за семейството си, понеже печката почти не работи, кухнята е прекалено тясна. А Васил от своя страна се опитва постоянно да поправи старата баня, която плаши както децата, така и жена му. Липсата на казанче и елементарни консумативи възпрепятстват нормалния начин на живот.

Мечтата на задружното семейство е да промени апартамента си така, че да могат да дадат основите на едно ново начало и да върнат малкия Георги при себе си. Дали Мария и Караджов ще се справят със задачата да съберат семейството заедно или ще имат непреодолими премеждия по пътя си зрителите на bTV ще разберат на 19 април от 21:00 часа.

Share:

Днес ще е слънчево с температури до 31°

Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, главно в Северна България и планинските райони. Там на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 26-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време.

На отделни места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра – около 22°, на 2000 метра – около 15°.