БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

„Бригада Нов дом” заличава тъжните спомени на едно четиричленно семейство

Четвъртият епизод на социалното риалити „Бригада Нов дом” ще заличи тъжните спомени от миналото в живота на едно четиричленно семейство, което живее в еидн крайните софийски квартали. В тристаен апартамент живеят Нина и трите й деца – Любо, Мария и Ивет. Макар и трудно, те се справят с трудностите на живота и то с усмивка, и не спират да мечтаят за по-добро бъдеще. В четвъртък вечер от 21.00 часа Мария Силвестър и компания ще върнат усмивките на още едно семейство и ще му предоставят възможност да живее в един нов и още по-красив свят.

През тежкия живот на Нина преминават двама мъже, които остават траен белег в сърцето й. Първият й съпруг я малтретира ежедневно пред очите на двете й по-големи деца, но след като го хваща с друга жена, Нина решава, че е време да прекрати връзката им и да продължи напред сама. След определено време тя среща мъжът, който винаги е чакала – любвеобилен и загрижен, но след тежък инцидент той губи паметта си и забравя любовта им. Не след дълго я напуска и Нина остава отново сама вече с три деца, които признават, че за тях майка им е най-силният човек на света.

Жилището на семейство разполага с две спални и хол, в които най-големият проблем е неизчезващият мухъл. В повечето стаи липсват основни мебели, но и да има такива, те са пред разпадане. Холът се използва за спалня, а стаята на единствения мъж в къщата – Любо затъва в мухъл, което му причинява постоянни боледувания.

На помощ на семейството ще се притече вече познатата бригада на главен бригадир Караджов и очарователната водеща-помощник в кризисни ситуации Мария Силвестър. Този път екипът е изправен пред не една и две кризисни ситуации. Дали момчетата, Караджов и Мария и този път ще успеят да сбъднат мечтите на семейството за уют и спокойствие, зрителите на bTV ще разберат на 23 март от 21:00ч.

АВТОР

Reply