БНБ ни учи как да разрешаваме потребителски спорове

Българската народна банка публикува на интернет страницата си актуализиран материал „Информация за финансови продукти и услуги“. Наръчникът съдържа полезна информация за основните характеристики на предлаганите сметки, депозити, карти и кредитни продукти, която е насочена към физическите лица – потребители на различни финансови продукти и услуги. Публикацията съдържа и специален раздел със съвети за разрешаването на потребителски спорове. В него се насочва вниманието на потребителите при възникване на спор, първо, да се обърнат за съдействие към обслужващата банка/финансова или платежна институция/дружество за електронни пари. Публикувана е информация за връзка със структурните единици в съответните институции, отговорни за разглеждането на възражения на

19.09.2017

Мадона получи разрешение да осинови още две деца

Малавийски съд разреши на американската попзвезда Мадона да осинови още две деца от страната.

Тя вече има две осиновени деца от южноафриканската държава, която по принцип не допуска осиновяване от чужди граждани. Това бе и причина за недоволство сред местните жители.

Певицата лично е присъствала в съдебната зала вчера, съобщиха говорители на институцията.

За да бъде завършена процедурата, Мадона трябва да представи доказателства, че домът й е подходящ.

58-годишната певица вече има две деца от Малави, осиновени през 2006 и 2009 г., както и две биологични деца – Лурдес и Роко, от други връзки. Първоначално тя отрече слуховете, че нейното посещение в африканската държава миналия месец е свързано с процедура по осиновяване.

ТЕМИ:

АВТОР

Reply