Дони Йен от „Междузвездни войни” в „Като на кино”

Цялото интервю с красавицата Нина Добрев ще бъде излъчено в „Като на кино”, тази събота, 21 януари от 18:00 ч. по bTV Cinema.  

Актрисата, която напуска България, когато е само на 2 години, ще разкаже на водещата Стаси Кара за семейството си, опита си в големия шоубизнес преди и след хитовия сериал „Дневниците на вампира”, както и за чисто новия си блокбъстър „Трите хикса: отново в играта”, който излиза на голям екран и у нас от петък. Зрителите ще чуят Нина да говори и на български език.

Освен с Нина, „Като на кино” ще представи и още две ексклузивни срещи – с майстора по бойни изкуства Дони Йен, звезда от поредицата „Ип Ман”, както и чисто новите “Rogue One: история от междузвездни войни” и „Трите хикса: отново в играта”, а режисьорът на „Шесто чувство” М. Найт Шаямалан ще разкаже всичко за премиерния си трилър „На парчета”, който ще е по екраните у нас също от петък. 

Гости в студиото са актрисата Боряна Братоева, която е част от премиерната българско-руска продукция „Лабиринти на любовта”, както и режисьорът Димитър Касабов, който ще научи двете дами на движения от бойното изкуство винг чун, вдъхновени от срещата със звездата Дони Йен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *